Over IA

 

Als adviseur in loondienst adviseer je nooit volledig en onafhankelijk, omdat het advies niet verder reikt dan de mogelijkheden van de werkgever. Het is hierdoor niet mogelijk om de belangen van de cliënt optimaal te behartigen.

De traditionele tussenpersonen ontvangen vaak eenmalige en doorlopende vergoedingen van belanghebbende instanties. Zelfs als de intentie bij deze tussenpersonen goed is, kan er van echt onafhankelijk advies geen sprake zijn.

Het doel van Independent Advisors is transparant, onafhankelijk en betrouwbaar advies geven aan ondernemers. Onafhankelijk omdat Independent Advisors op geen enkele wijze een vergoeding ontvangen van belanghebbende instanties. Betrouwbaar en transparant omdat Independent Advisors vooraf duidelijke afspraken maken over de verdienstructuur.

De initiatiefnemer van Independent Advisors is Paul van der Meijden. Paul is afgestudeerd econoom aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2001 is hij DSI geregistreerd Beleggingsadviseur. Daarnaast is hij geregistreerd Bancair Adviseur bij het Financieel Opleidingsinstituut (FOI). Sinds 2005 adviseert en ondersteunt hij ondernemers op het gebied van Strategie,Business Development, Relatiemananagement, Investeringen en Financieringen.  Zijn werkervaring heeft hij o.a. opgebouwd bij ING, Kasbank, ABN Amro, Kempen en ALEX.

Schrijvers van de blogs op deze website zijn Ron Schouw (1971) en Paul van der Meijden (1973).

Ron

Ron: vader, ondernemer, wielrenner, fervent Feyenoord fan, specialismen: ondernemerschap, belastingadvies, accountancy

Paul

Paul: vader, ondernemer, horeca kenner, fervent Ajax fan, specialismen: strategisch management, business development, relatiemanaagement, beleggingen en (alternatieve) financieringen.